Torrsprickor på kajaken, men snart är det vår

Foto: Kajak.nu På väg ut i Skälderviken

Det är finfint med vinter. Riktigt gott med lite snö som lyser upp, krispiga mornar och man kan kika på soluppgången utan att gå upp i ottan. Gott med en runda på skridsko, åka lite skidor både utför och på tvären. Kasta en och annan snöboll. Men ändå… Det är ju paddlandet man vill åt, och visst går det och visst är det himla gött när man väl kommer ut. Fast startsträckan är lite större och det blir kanske mer isflakshasande än paddlat. Och så blir det ju ännu snålare med uteövernattningar när det är lite svalare.

FotoKajak.nu Bland isflaken i Skälderviken

Så prylarna ligger där och samlar damm och får nästan torrsprickor, i bästa fall lite bassängfukt, men det är ju tid utomhus som räknas. Så det är inte utan att man längtar till lite mer vår. Lite varmare, lite mer ljus, lite mer mjukt vatten och mycket mer fart på naturen. Fast i helgen bjöd Skälderviken på en trevlig aptitretare på vad som komma skall. Snart är det vår.

//Erik

Erik Sjöstedt tycker paddling verkar kul och snickrar ibland på www.kajak.nu, Han hoppas på både bad och paddling innan februari övergår i mars.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s