Addnature Kids Power Houdi Reuse

Var en Houdi Buddi och låt Kids Power Houdi växa med ditt barn.

Var en Houdi Buddi och låt Kids Power Houdi växa med ditt barn.

Vi anser att bra kläder skall kunna användas och slitas på av flera generationer barn. Med Addnature Houdi Reuse kan du lämna in ditt barns urvuxna Power Houdi och få upp till 300:- i avdrag på nästa storlek.

Minska-återanvänd-återvinn (reduce-reuse-recycle) används som mantra för att vi alla ska hjälpas åt att minska vår egen miljöpåverkan. Syftet med Addnature Reuse är att se till att välfungerande kvalitetskläder blir återanvända om och om igen. Att vi startar Addnature Reuse med just Kid’s Power Houdi beror på att det är en produkt som är oerhört populär och som förändras mycket lite över åren. Så här gör du:

Lämna in din använda och tvättade Kids Power Houdi på Addnature Kids på Högbergsgatan 32 och snart även i Houdinis butik på Norrlandsgatan 12. Beroende på tröjans skick får du rabatt vid köp av ny Kids Power Houdi till ordinarie pris.

– Gott skick ger 300 kr

– Sliten ger 200 kr

– Obrukbart skick ger 100 kr

Inbyteströjan kommer att säljas vidare på Addnatures Kids eller hos Houdini. Vi hoppas på att detta fungerar väl och att Addnature Houdi Reuse är startskottet för en utökad satsning på återanvändning av kvalitetsprodukter för det moderna friluftslivet.

4 reaktioner på ”Addnature Kids Power Houdi Reuse

    • Absolut. Det har kommit in en hel del. Fast det är också väldigt stor efterfrågan på de begagnade. Just nu har vi bara en begagnad i butiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s