Nu förbereder vi inför vinter!

Börjar bli kallare nättare och riktigt friskt här uppe nu. Har gjort det årliga bytet med att städa ut sommarprylar och in med vinterprylarna. Längtar faktiskt en hel det över att få frysa lite och slänga på sig dunjackan. Har kanske inte direkt svettats ihjäl denna sommar men ni förstår säkert vad jag menar…

För att sammanfatta sommaren och cykelsäsongen har den varit grym!! Kanske inte hunnit med allt man velat göra men så är det nog alltid. Mycket annat har hunnits med så nöjd ska man vara. Nu närmar sig tiden då vintern ska planeras, inte alltid det lättaste och det slutar oftast med att man står där och bokar en biljett dagarna innan. Säsongen för mig kommer att se lite annorlunda ut med tanke på att jag kommer vara baserad på hemmaplan med familjen. Några resor är dock redan bokade med bl.a. DPS och Haglöfs så vintern ser ut att bli riktigt bra!

Skulle även vara gött med ett bra snöår här hemma… Känner mig riktigt peppad på vintern och åkning men samtidigt är det svårt att ställa in cykeln i förrådet då det är så jä..la kul! Ungefär samma känsla som när skidorna ställs bort på våren. Samtidigt riktigt glad över att man har något att se framemot sommar som vinter.

Rundade av cyklingen på bästa möjliga sätt igår med en tur till Gåsen från Storulvån, kunde inte varit bättre så därför känns det helt ok att avsluta på det viset. Har inte riktigt hunnit med att ta så mycket bilder men här är några från sista höstturerna. Syns till vintern!

/Olof L.

1Kollade mer på omgivningen än på stigen under sista turen på Jörgens. Magiskt!

2Förvånansvärt varmt vissa kvällar.

3

Från sista turen upp till Gåsen med Sylmassivet i bakgrunden.

4

En av dom bättre utförspartierna som jag kört denna sommar!

5

Den här damen förtjänar att vara med på en bild. Börjar bli lite gammal så inte kunnat vara med så mycket under sommaren. Men alltid ett glatt humör och bra pepp!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s