Addnature på KebClassic – Eller recept på en pjäxa med perfekt passform

bootfit

I min KebClassicsatsning har jag varit orolig för främst två saker: att inte komma i form, samt att inte få till pjäxorna ordentligt och behöva gå totalt 6000 höjdmeter med galen värk i fötterna. Så när Dynafit sa till mig att: ”prova ut pjäxor så att de har rätt längd, resten fixar du själv”, blev jag otroligt skeptisk. Otroligt skeptisk. Men eftersom de har lite mer koll på sina produkter än vad jag har, gjorde jag som de sa. Exakt som de sa. Och nu tänkte jag berätta hur man får till perfekt passform i sin Dynafit PDG-pjäxor. Du behöver följande:

Ett par pjäxor som har exakt rätt längd

En kastrull

Ca 6 liter vatten

Ett par skidstrumpor

bootfit (1)

Sedan gör du så här:

Ta på dig skidstrumporna, ta ur innerskorna ur pjäxorna och ta på dig innerskorna. Koka upp allt vatten. När vattnet kokar tar du av det av spisen och häller det i det tomma pjäxskalet. Vänta ca 30 sekunder tills skorna är tokvarma utanpå. Töm ut vattnet, stick ner fötterna i pjäxorna och spänn åt. Vänta tills skalet har kallnat. Slutligen tar du på dig pjäxorna, tar en liten tur och bara njuter av fullständigt smärtfri komfort.

Första turen efter hemmabootfittingen gav inte en endaste blåsa.

Första turen efter hemmabootfittingen gav inte en endaste blåsa.

2 reaktioner på ”Addnature på KebClassic – Eller recept på en pjäxa med perfekt passform

  1. Hej Johan!

    Det du beskriver ang pjäxorna, är det för att optimera innerskon eller pjäxan?

    Samt vet du om denna metod isf är att rekommendera på Dynafit ONE PX?

    Mvh Robban

    • Hej Robban! Det är för att passa pjäxan, skalet, efter min fot. Det är rekommenderat av Dynafits återförsäljare i Sverige i samband med att jag fick testa PDG-pjäxorna. Vågar inte lova att detta är tillvägagångssättet för ONE, men det fungerade väldigt bra för mig och PDG. //Johan

Lämna en kommentar